Nieuwe Informatie, Zelfs Een Veteraan Reiziger Kan Gebruiken

Reizen

Reizen heeft zo veel mogelijkheden wat je gebruiken, doen en hoe je het soort ervaring creëren dat je wilt. Het is zeldzaam om iemand te vinden die dezelfde reis plannen heeft, net als u, dus waarom niet profiteren van dat en maak je eigen reisplan? Dit artikel kan u helpen.

Neem altijd een persoonlijke set oordopjes mee. Of het nu een kind is dat twee rijen voor je voor je doet of een vervelende persoon naast je die zijn droom wil bespreken van de laatste nacht van het vliegtuig dat crasht, het helpt altijd om een manier te hebben om die vreemde ruis te verdrinken.

Het maken van een vriend van de conciërge maakt uw verblijf in elk hotel een veel veiligere en slimmere ervaring. Deze persoon moet worden begroet en getipt als je leven is afhankelijk van het. De conciërge heeft een schat aan informatie over waar te eten, te spelen, te ontspannen, te winkelen en kan ook; Haal je uit een BIND die je misschien jezelf in terwijl ver van huis.

Ver rijden in een auto betekent voortdurend veranderende radiostations voor degenen die een duidelijke. Om dit op te lossen, maakt u cd’s of tapes met alle favoriete nummers van de groep, zodat u gelukkig jammen zonder uzelf af te leiden door te proberen een duidelijk station te vinden tijdens het rijden. Dit maakt het ook mogelijk voor jullie om non-stop naar muziek te luisteren in plaats van te zitten en te wachten tot reclames eindigen.

Hoewel het Spaans de Lingua Franca is in de meeste landen van het westelijk halfrond, vergeet niet dat Brazilië niet een van hen is. Brazilianen spreken Portugees. Als u van plan bent om Brazilië te bezoeken, kan het leren van een beetje Portugees veel hulp blijken te zijn; Spaans leren zal voor u aanzienlijk minder waardevol zijn.

Als je wilt proberen om een lege stoel te krijgen, zijn er enkele trucs om te proberen. Vraag om een zitplaats aan de achterzijde van het vliegtuig, want deze vullen meestal het laatst aan. Als u niet vertrouwd bent met dat, vragen om een uitgang rij stoel. Deze stoelen komen met extra verantwoordelijkheid, die niet veel bereid zijn te accepteren.

Voor de Inside Scoop, doe mee aan een reis forum maanden voordat u een bestemming of accommodatie kiest. Mensen die graag reizen en hun ervaringen bespreken, zijn een uitstekende bron van informatie en de meeste blijven volledig objectief bij het doen van aanbevelingen en het aanbieden van gedetailleerde beoordelingen en informatie.

Zelfs als u een verlengd verblijf in een vreemd landplant, zijn er enkele voorwerpen die u achter moet laten, meestal als voorzorgsmaatregel. Waardevolle spullen zoals sieraden, zijn thuis veiliger dan in het buitenland. Hoewel de wens om een herinnering aan thuis met u te brengen begrijpelijk is, neem dan geen sentimentele of one-of-a-kind items die niet kunnen worden vervangen. Verwijder overbodige, maar belangrijke items uit uw Wallet, inclusief creditcards die u niet nodig hebt en uw sociale zekerheids kaart.

Ga op een lange Road Trip vroeg naar bed en begin heel vroeg. Door in de vroege ochtenduren voor zonsopgang te vertrekken, u bijna altijd garanderen dat uw kinderen zullen slapen voor een goed deel van het begin station, zodat u goed op weg zijn voordat er ernstige verstoringen kunnen beginnen.

Zorg ervoor dat u veel beoordelingen van verschillende bronnen over uw reisbestemming leest. Boek geen vakanties voordat u verschillende websites en reis boeken controleert en zorg ervoor dat andere reizigers positieve ervaringen hadden met uw luchtvaartmaatschappij, Hotel, cruise lijn of een andere service die u gebruikt tijdens uw reis.

Maakt u uw eigen persoonlijke reisplan niet veel plezier? Zoals u in dit artikel hebt gezien, er zijn een heleboel manieren dit kan worden gedaan en geen twee plannen of zal dezelfde resultaten opleveren. Er zijn ook veel aanpasbare opties die kunnen werken met uw reis en budget.