Wonderful Indonesia

Bezoek de Blenduk-kerk in Semarang

Uncategorized

Kota Lama of zelfs Old City is zonder twijfel het meest bekende gebied in de stad Semarang. Een van de redenen is het feit dat het biedt tal van historische gebouwen en bezienswaardigheden. Hier is een fantastisch voorbeeld. Om precies te zijn, het is gelegen in Tanjung mas dorp en het heeft zelfs een formele naam die GPIB Immanuel kerk. In termen van functie, zoals andere kerken, herbergt het de lokale christenen met een geweldige plek voor aanbidding. Echter, Daarnaast fungeert het als een vakantie plek voor degenen die houden van fotografie en geschiedenis.

 

De nuance

De plaats is alles over de weg, dus alle toeristen kunnen het gemakkelijk vinden. De sfeer varieert echter tijdens specifieke gebeurtenissen en tijdens het aanbidden. Het eindigt heilig en roept een prachtige setting in het moment. Als het gaat over design, de kerk maakt gebruik van een neo-klassiek ontwerp samen met de dominante kleur van wit. Voor die informatie, de kerk was er sinds 1753! Die ouderdom maakt het er niet fragiel en slecht uit. Het is twee verdiepingen en 3 componenten van kamers. En natuurlijk past het slechts één gevel indeling toe! Verder omringen enkele andere Hawaiiaanse gebouwen de kerk. Wat een fantastische plek om fotografie uit te voeren! Ben je het nieteens?

Wonderful Indonesia

Beoordeling van de Blendukkerk

 

Het is gezond verstand. Een kerk herbergt de christenen met een comfortabele plek voor aanbidding. Echter, Blenduk kerk biedt over dat. Bij wijze van voorbeeld, het is gekoppeld aan de locatie. Geen wonder, toeristen kunnen krijgen op een enkele plaats aan andere mensen efficiënt tijdens verkenning. Deze kerk is geen uitzondering, zeker.

 

De volgende allure in de Blenduk kerk is zeker de architectuur. Sommige mensen hebben zelfs een camera en nemen foto’s van alle delen van de kerk! Het merendeel van deze zijn in klassieke fotografie en vaak tijd doorbrengen in Kota Lama om die beelden te accumuleren. Hier is het prachtige ding. Het management stelt mensen in staat om een pre-Wedding foto sessie te voeren. Wat ze willen is de zorg van de keeper en het juiste moment kiezen om dat te bereiken. Zolang ze niet storen aanbidders, ze zijn toegestaan om het te doen.

 

Comfort wordt een andere reden om de Blenduk-kerk te zien. In ieder geval kunnen toeristen een tijdje rusten voordat ze hun reis voortzetten. Het prachtige ding is dat de kerk dicht bij een beroemd Park genaamd Srigunting verblijft. Zo kunnen bezoekers optimaal genieten van de speeltuin om te verminderen na het verkennen van de bouw.