Wonderful Indonesia

5 dingen die je leren in Yogyakarta tijdens het reizen

Reizen

Het mooiste aan het reizen is het leren van nieuwe dingen die elke bestemmingonsmoetleren.Yogyakarta in Indonesië is een fantastisch voorbeeld van dit soort bestemming waar ik dingen leerde die ik nooit zal vergeten voor de levensduur.Hoewel er veel dingen te doen zijn in Yogyakarta, maar wat me verliefd maakte op dit gebied, was het aantal dingen dat ik heb geleerd terwijl ik hier was.

Als u Zuid-Oost-Azië bezoekt, u Yogyakarta in uw reisplan doen als u op zoek bent naar een ervaring.Hier zijn de dingen die je hier zou kunnen leren:

01 | Batik maken

De Conventie van batik maken worden uitgebreid in veel landen, maar Indonesische batik is de bekendste op de planeet.De term “batik” ontstond in de Javaanse leren in de mensen die het ideaal realiseren? In het geval dat u van de inboorlingen wilt leren, bezoekt u de wegen van Kotagede in Yogyakarta.Hier vind je winkels die gespecialiseerd zijn in het maken en verkopen van batik.

Wonderful Indonesia

02 | Poppen maken

Poppenspel als een vorm van kunst is enorm ontwikkeld over de generaties in Indonesië.Terug in vroegere tijden was dit gewoon kunstwerk.Dit was een methode om de cultuur te instrueren en het bewustzijn over goed en kwaad te verspreiden.Terwijl je in Yogyakarta bent, kun je het beroemde Papermoon Puppet Theatre and workshop bezoeken om te ontdekken hoe je marionetten maken.

03 | Aardewerk maken

Misschien gaat het om de beweging van het wiel, maar er is iets heel kalmerend over ontwerp maken.Hier vindt u gezinnen die traditionele aardewerk te creëren, en je kan leren van hen.

04 | Paddy Farming

Rijst in Yogyakarta, een bezoek aan Desa Pentingsari is een must omdat het landschap geweldig is.Terwijl je daar bent, investeer je een paar uur met alle inboorlingen in de regio’s om erachter te komen wat ze doen.Als je geluk hebt, zul je een Bullock kar moeten rijden, zoals ik deed.U ook stoppen door de regionale Mount Merapi na het doorbrengen van de tijd in Desa Pentingsari.

05 | Bahasa Indonesia

In tegenstelling tot veel verschillende talen heeft Bahasa Indonesia eenvoudige grammatica.Je eenvoudig Alinea’s vormen pas na een paar uur cursussen.Terwijl u in Yogyakarta bent, u zich inschrijven voor een zeer korte of een maand lange taalcursus.De plaats rond DesaBahasa is geweldig, en je zult hier verblijven voor heel goedkoop bij Homestay.